Κουκλοθέατρο

Κουκλοθέατρο ΑΡΓΩ
Το Μελωδένιο Χωριό

Το πιο δημιουργικό κομμάτι του θεάτρου, το κουκλοθέατρο, επισκέπτεται το χώρο του σχολείου σας με ένα ταξίδι "στο Μελωδένιο Χωριό"

Συνολική διάρκεια παράστασης
1 ώρα και ένα τέταρτο


Τιμοκατάλογος

  • 6€ (1 άτομο)
  • 10€ (1 ενήλικας και 1 παιδί)
  • 15€ (1 ενήλικας και 2 παιδιά)

Πληροφορίες

Τηλ: 210 9249302, 2109211812
email: politistikoparko.athens@gmail.com
ιστοσελίδα: www.politistikoparko.com

Η παράσταση εξιστορεί τις περιπέτειες δύο αηδονιών που ζουν σε ένα πανέμορφο δάσος
  • Συνδυασμός ηθοποιών με κούκλες Marotte.
  • Καλλιέργεια της φαντασίας και της κρίσης των παιδιών.
  • Προβολή της αξίας της δημιουργικότητας και της φιλίας
  • Απόκτηση περιβαλλοντικής συνείδησης

Το Πολιτιστικό Πάρκο σε συνεργασία με το κουκλοθέατρο ΑΡΓΩ διοργανώνει την πρωτότυπη κουκλοθεατρική παράσταση "Το Μελωδένιο χωριό".
Εξιστορεί τις περιπέτειες δύο αηδονιών που ζουν σ ένα πανέμορφο δάσος. Καθώς οι κάτοικοι του χωριού περιμένουν να παρακολουθήσουν τη γιορτή της μουσικής και να απολαύσουν τη βόλτα στη φύση, η νεράιδα των ονείρων με τη μαγική της σκόνη, τους κάνει να κοιμηθούν βαθιά και να ονειρευτούν!
Τα παιδιά παρακολουθούν ζωντανά το όνειρο των δύο πουλιών που έχουν μεταμορφωθεί σε ανθρώπους με επιθυμίες και στόχους για το μέλλον τους.
Η ιστορία μας εκτός του ότι καλλιεργεί τη φαντασία και την κριτική ικανότητα των παιδιών παράλληλα ενισχύει τη δημιουργικότητα, την αναγνώριση της αξίας της φιλίας και προάγει την περιβαλλοντική συνείδηση. Πολλαπλά ερεθίσματα για την υγιεινή διατροφή, για τη φροντίδα και το σεβασμό προς τη φύση, γίνονται μέσα απο πλήθος αναφορών.
Μετά το τέλος της παράστασης, τα παιδιά ακολουθούν τους πρωταγωνιστές σε ένα μαγικό ταξίδι και έτσι έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους ηθοποιούς και τις κούκλες Marotte μέσα απο διαδραστικό, διασκεδαστικό παιχνίδι.